Munkaadói szervezetek reálisnak tartják a költségvetési javaslatotMunkaadói szervezetek reálisnak tartják a költségvetési javaslatot A munkaadói szervezetek képviselői reálisnak tartják a jövő évi költségvetési törvényjavaslatban szereplő számokat.
EuroSkills: taroltak a magyar szakik az uniós szakmabajnokságonEuroSkills: taroltak a magyar szakik az uniós szakmabajnokságon  Alaposan feltankolt érmekkel a magyar csapat a szakmák Európa - bajnokságán, az EuroSkillsen Lille - ben. A 2018 - as versenyt Magyarország rendezheti.
Czomba Sándor: a minimálbérnek emelkednie kell jövőreCzomba Sándor: a minimálbérnek emelkednie kell jövőre Nagyobb önállóságot és több lehetőséget kapnának a szakképző iskolák azzal, hogy a tervek szerint az eddig csak a szakmai irányításért felelős Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM) veszi át fenntart...
Kevesebb cég alakult, mint amennyi megszűntKevesebb cég alakult, mint amennyi megszűnt Az első három negyedévben 25 027 vállalkozást töröltek, és egyidejűleg 20 649 újat jegyeztek be a cégnyilvántartásba.
A fuvarozó ipartestület versenyén kiderült, ki a legjobb magyar kamionsofőrA fuvarozó ipartestület versenyén kiderült, ki a legjobb magyar kamionsofőr A NiT Hungary által szervezett 5 tengelyen - biztos kézzel! verseny október 4 - i döntőjében Szalai Gábor aratott diadalt.
Mire kell ügyelni az elektronikus munkaidő nyilvántartásnál?Mire kell ügyelni az elektronikus munkaidő nyilvántartásnál? Akár papíron, akár elektronikus formában vezetjük a munkaidő nyilvántartást, fontos tisztában lennünk azzal, hogy milyen szabályoknak kell megfelelnünk. A munkaügyi ellenőrzés során ugyanis erre ...
Szakmák Európa-bajnoksága Lille-benSzakmák Európa-bajnoksága Lille-ben Csütörtökön (október 2 - án) elkezdődtek a versenyek a szakmák Európa - bajnokságán, az EuroSkills versenyen a franciaországi Lille - ben.
MEGHÍVÓ – Nyílt családi nappal egybekötött közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai verseny...MEGHÍVÓ – Nyílt családi nappal egybekötött közlekedésbiztonsági és vezetéstechnikai verseny... Szeretettel meghívjuk Önt és családtagjait az ORFK - OBB és a NiT Hungary szervezésében megrendezésre kerülő „5 tengelyen - biztos k...

Hírlevél feliratkozás
KERESÉS
Partnereink

TÁMOP-2.1.4-09/1-2010-0007 FELHÍVÁS AZ IPARTESTÜLETEKNEK!MIFINSIGNAL Biztosító

SopronBank


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001- 2015. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu