A szakmaiságot erősítené a már bevezetett duális képzésben az IPOSZA szakmaiságot erősítené a már bevezetett duális képzésben az IPOSZ Az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) szerint a már bevezetett duális képzésben tovább kell erősíteni a szakmaiságot.
Lezsák Sándor: A kézműipar presztízskérdésLezsák Sándor: A kézműipar presztízskérdés Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Hungarikum Bizottság tagja az Iparos Újságnak adott interjút a kézműipar aktuális helyzetéről és jövőjéről.
Orvos, fodrász is kapna online kasszátOrvos, fodrász is kapna online kasszát Korai lenne kiterjeszteni azoknak a vállalkozóknak a körét, akiknek kötelező az online kasszák használta.
Ezek közül kerül ki Magyarország tortájaEzek közül kerül ki Magyarország tortája Egy somlói, egy tokaji boros és egy epres torta került be a Magyarország tortája verseny döntőjébe.
Ipartestületi versenyfelhívás: 5 tengelyen – biztos kézzel! A fődíj nettó 1.000.000 forint!Ipartestületi versenyfelhívás: 5 tengelyen – biztos kézzel! A fődíj nettó 1.000.000 forint! A NiT Hungary Magánvállalkozók Nemzeti Fuvarozó Ipartestülete keresi Magyarország legjobb kamionsofőrjét.
Magyar nyertes az Európai Kőfaragó FesztiválonMagyar nyertes az Európai Kőfaragó Fesztiválon Idén magyar kőfaragó nyerte az Európai Kőfaragó Fesztivál segéd/mester kategória első díját. Benkő András érdi kőfaragó - épületszobrász professzionális módon megtervezett és kivitelezett „...
Mézes-diós hecsedli lett az Év fagylaltjaMézes-diós hecsedli lett az Év fagylaltja Egy mézes - diós hecsedlifagylalt érdemelte ki az Év fagylaltja 2014 címet Soltvadkerten, ahol június 2 - án több mint ötven fagylalt közül válas...
Az IPOSZ a hatékonyságnövelésre, a szakképzésre és az együttműködésekre helyezi a hangsúlytAz IPOSZ a hatékonyságnövelésre, a szakképzésre és az együttműködésekre helyezi a hangsúlyt Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) idén az érdekképviseleti munka hatékonyságának növelésére, szakképzési rendszerük fejlesztésére, a ...

Hírlevél feliratkozás
KERESÉS
Partnereink

TÁMOP-2.1.4-09/1-2010-0007 FELHÍVÁS AZ IPARTESTÜLETEKNEK!MIFINSIGNAL Biztosító

SopronBank


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001- 2015. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu