Okos füzet – lakossági szolgáltatók katalógusa Egerből és környékérőlOkos füzet – lakossági szolgáltatók katalógusa Egerből és környékéről A HKIK és az Eger és Vidéke Ipartestület közös cégkatalógust készít elő, melyben egri és Eger - környéki szolgáltatók ajánlhatják szolgáltatásaikat.
SAJTÓMEGHÍVÓ - Észak-alföldi JOGPONT+ Mini projekt eredményeinek bemutatása (2014. 09. 11.)SAJTÓMEGHÍVÓ - Észak-alföldi JOGPONT+ Mini projekt eredményeinek bemutatása (2014. 09. 11.) SAJTÓMEGHÍVÓ a TÁMOP - 2.5.3.B - 12/1 - 2012 - 0005 – „Észak - alföldi JOGPONT+ Mini” projekthez kapcsolódó sajtótájékoztatóra
Figyelmeztet az NGM: itt az utolsó határidőFigyelmeztet az NGM: itt az utolsó határidő A vállalkozások augusztus 31 - e után már csak online pénztárgépet használhatnak - figyelmeztet az NGM.
INGYENESEN LETÖLTHETŐ AZ MV IPAROS ÚJSÁG 2014. JÚLIUSI SZÁMAINGYENESEN LETÖLTHETŐ AZ MV IPAROS ÚJSÁG 2014. JÚLIUSI SZÁMA Az MV IPAROS ÚJSÁG az IPOSZ lapja. A 2014. júliusi lapszám már megjelent, forgassák haszonnal! Augusztus 20 - tól ingyenesen letölthető.
A szakmaiságot erősítené a már bevezetett duális képzésben az IPOSZA szakmaiságot erősítené a már bevezetett duális képzésben az IPOSZ Az Ipartestületek Országos Szövetsége (Iposz) szerint a már bevezetett duális képzésben tovább kell erősíteni a szakmaiságot.
Lezsák Sándor: A kézműipar presztízskérdésLezsák Sándor: A kézműipar presztízskérdés Lezsák Sándor, az Országgyűlés alelnöke, a Hungarikum Bizottság tagja az Iparos Újságnak adott interjút a kézműipar aktuális helyzetéről és jövőj...
Orvos, fodrász is kapna online kasszátOrvos, fodrász is kapna online kasszát Korai lenne kiterjeszteni azoknak a vállalkozóknak a körét, akiknek kötelező az online kasszák használta.

Hírlevél feliratkozás
KERESÉS
Partnereink

TÁMOP-2.1.4-09/1-2010-0007 FELHÍVÁS AZ IPARTESTÜLETEKNEK!MIFINSIGNAL Biztosító

SopronBank


Kapcsolatfelvétel | Adatvédelmi nyilatkozat | Impresszum
MCOnet 2001- 2015. - Minden jog fenntartva - Copyright - www.mconet.hu