Aktuális híreink

Ajánlati felhívás

Heviz_hrsz_1498a Hévíz belterület 1498 hrsz.-ú ingatlanon található hotel üzemeltetésére


Az Ipartestületek Országos Szövetsége mint a Hévíz belterület 1498 hrsz. alatti Hotel tulajdonosa ajánlati felhívással élünk a Hotel üzemeltetésére vonatkozóan.

Általános információk

Célunk a Hotel üzemeltetőjének megtalálása. Az 1971-ben épült, a fürdőtől 500 m-re fekvő Hotel 51 db fürdőszobás szobával működik, a földszinten100 fős étteremmel, a pinceszinten gyógyvizes medencével, szaunával, gyógyászati kezelőkkel.

Jelen felhívás célja, hogy felmérje az üzemeltetés iránti érdeklődést, megismerjük a pályázók elképzeléseit, ajánlatait, és a leginkább előnyös konstrukció mentén lehetőség szerint szerződést kössünk. A felhívás konkrét szerződésmintát nem tartalmaz, mivel a pályázók saját belátásuk szerint többféle konstrukcióra is ajánlatot tehetnek, így a kiválasztott partnerrel történő további tárgyalási fordulók során kerül majd a szerződés véglegesítésre, majd aláírásra.

Az ajánlattétellel kapcsolatban további információ kérhető farkas@iposz.hu
címen, továbbá erre az emailre kell az előjelentkezési szándékot, illetve a pályázat elektronikusan benyújtott példányát is beküldeni.

Tájékoztatjuk a pályázókat, hogy a befutott kérdéseket és arra adott válaszokat, - amennyiben ezt a levél írója kifejezetten meg nem tiltja - belátásunk szerint nyilvános felületen is közzétehetjük, azért, hogy a többi pályázó is azonos információkhoz jusson.

Az ajánlattétel folyamata:

  • Terület bejárására, személyes egyeztetésre van lehetőség. A bejárásra írásban (email) előzetesen szükséges jelentkezni. Kérjük jelezni, ha a bejárásra önállóan (azaz versenytárs azonos időpontra hívása nélkül) szeretne a pályázó érkezni.
  • Ajánlat beadási határidő: 2019. április 30., 23:59
  • Ajánlat beadásának helye: az IPOSZ székhelye, 1087 Budapest, Luther u. 4-6., I./3.
  • Szerződéskötés várható ideje: 2019. július folyamán
  • Teljeskörű hasznosítás várható ideje: 2019. november 1.-től

A további feltételekről a teljes ajánlati felhívás tartalmaz információkat, amely letölthető innen.