Aktuális híreink

Ezen a héten rendezik a fiatal vállalkozók hetét

Ezen a héten rendezik a fiatal vállalkozók hetét
Ezen héten rendezik a fiatal vállalkozók hetét Budapesten és kilenc vidéki nagyvárosban - mondta a Fiatal Vállalkozók Országos Szövetségének (FIVOSZ) elnöke az M1 aktuális csatornán pénteken.

Kovács Patrik elmondta, az ingyenes, de regisztrációhoz kötött rendezvényt 11. alkalommal rendezik meg, és az előző évek tapasztalatai alapján tízezer érdeklődőre számítanak.
A fiatal vállalkozók hetén az ország legismertebb vállalkozói - köztük Andy Vajna, Bige László, Palásti József - adnak elő arról, hogyan kell sikeresen vállalkozni. A rendezvény célja, hogy a fiatal vállalkozók megfelelő inspirációt és ötleteket találva gyorsabban tudjanak a siker útjára lépni.

A magyar kis- és közepes vállalkozások  egyharmada generációváltás előtt áll, többek között ez lesz a rendezvény fő témája, hiszen sok családi vállalkozásnál problémát okoz a generációváltás, mivel nincs, aki átvegye a céget A szervezet alapítványának kuratóriumi elnöke szerint a termelési tevékenységet végző vállalkozásoknál egyszerűbb az utódlás.