Aktuális híreink

Idén online lehet a Design Management Díjra jelentkezni

design_management_dij
Design Management Díjra idén a járványügyi helyzet okán egyszerűsített benyújtással, postai helyett elektronikus úton lehet jelentkezni.
A 2009-ben alapított Design Management Díjat a Magyar Formatervezési Tanács azzal a céllal hívta életre, hogy elismerje azokat a szervezeteket, melyek példaértékű eredményeket és sikeres működési modelleket mutatnak fel a designmenedzsment hatékony projekt és szervezeti integrációja révén, hazai és nemzetközi szinten is felhívták magukra a figyelmet.
 
Évente bruttó 1 millió forintban részesül a legkiválóbbnak ítélt vállalat, intézmény, valamint elismerő oklevélben részesülnek a bírálóbizottság által szintén kimagaslóan eredményesnek ítélt gazdálkodó szervezetek.
 
A Díjra várják azon szervezetek nevezését, amelyek magukénak vallják a Díj által közvetített értékeket, ezen működési elvek alkalmazását sikerük fontos elemének tartják. A Design Management Díjon a nevezés, egyidejűleg a dokumentáció beküldésének határideje: 2021. június 1.
 
A Díjra emellett magánszemély is jelölheti a látókörébe eső, a fenti célokat megvalósító, elismerésre méltó teljesítményt nyújtó gazdálkodó szervezeteket, intézményeket. A jelölés határideje: 2021. május 10.
 
A körülmények okán mind a magánszemélyi jelöléseket, mind a szervezetek elegendő elektronikusan beküldeni az mfti@hipo.gov.hu e-maicímre.
 
A díjra jelölhető, illetve nevezhet minden olyan jogi személy, illetve jogi személyiség nélküli gazdasági társaság, cég, szervezet, intézmény (a továbbiakban együtt: szervezet), amelynek székhelye Magyarország területén van. A díjat elnyerheti bármilyen termelő vagy szolgáltatásokat nyújtó szervezet, amely a jelen felhívást megelőző 3 évben végzett tevékenysége során a designmenedzsment stratégiai alkalmazásával példamutató eredményt ért el. 
 
A Pályázati Felhívás és a Kérdőív digitális változata az alábbi címeken elérhetők: https://www.sztnh.gov.hu/sites/default/files/onlinefelhivas_dmd2020_2.pdf
 
A pályázattal kapcsolatos további részletek, valamint a korábbi évek elismertjei ITT érhetők el.