Aktuális híreink

Körforgásos gazdaság online képzés az IPOSZ-ban

Körforgásos gazdaság online képzés az IPOSZ-ban

A körforgásos gazdaság nyújtotta lehetőségekről szóló online képzés lesz az IPOSZ-ban, november 25-én és 27-én. A témával kapcsolatban interjúra került sor a Hatos Csatornán az IPOSZ vezetőivel és a KÖVET Egyesület szakértőjével.

Az Ipartestületek Országos Szövetsége részt vesz egy Erasmus+ nemzetközi projektben, amelyben 4 célterületen alakítunk ki tananyagokat, és valósítunk meg képzéseket, ezek a következők:
Magyarországi szakmai partnerként az IPOSZ a KÖVET Egyesületet vonta be ebbe a projektbe, amely egyesület több évtizedes szakmai tapasztalattal és komoly szakember háttérrel rendelkezik a kitűzött célterületeken.
A projekt mindezen területeket Magyarországon az IPOSZ célkitűzésének megfelelően a KKV-k szempontjából közelíti meg.

A projektről, annak első képzéséről, ami azt fogja bemutatni, hogy a körforgásos gazdaság milyen lehetőségeket nyújt a mikro és kisvállalkozások számára, az IPOSZ elnöke, Németh László és Solti Gábor igazgató, valamint a KÖVET Egyesület szakértője, Bíró Imola a Hatos Csatornán egy beszélgetést folytatott le a Tea Glóriával című műsorban. Ezt a beszélgetést az alábbi linken tekinthetik meg, az interjú 25 perc 42 másodpercnél kezdődik:

https://www.youtube.com/watch?v=Vl9FdTD8_Fc

Az IPOSZ tagvállalkozásai ingyenesen vehetnek részt a projektben megvalósuló online képzéseken.

A már kijelölt pontos képzési időpont(ok)ról és a lebonyolítás módjáról az érdeklődők minden információt megtalálnak az IPOSZ honlapján:

http://www.iposz.hu/hanza-parlamenttel-kozos-kepzesek-vallalkozasok-kornyezettudatossaganak-fokozasa-kornyezeti-teljesitmenyuk-javitasa-erdekeben-erasmus-tamogatassal 

A képzéssorozattal kapcsolatban felmerülő bármilyen kérdés esetén keressék az IPOSZ-nál Rettich Tamás főtanácsost (e-mail: rettich@iposz.hu , tel: 06-30-385-6048).