Aktuális híreink

Szijjártó: csomagolóüzemet épít a német Deufol Debrecenben

Szijjártó: csomagolóüzemet épít a német Deufol Debrecenben
Európa egyik legmodernebb csomagoló- és logisztikai üzemét építi fel a kormány támogatásával 7 milliárd forintból a Deufol Debrecenben, egyben ez lesz a német vállalat délkelet-európai regionális központja is - jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten sajtótájékoztatón.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter (b) és Jürgen Hillen, a Deufol Csoport és a Deufol Hungary ügyvezető igazgatója (k) érkezik a Deufol Hungary beruházásbejelentő sajtótájékoztatójára, a Külgazdasági és Külügyminisztériumban 2019. július 4-én. Európa egyik legmodernebb csomagoló- és logisztikai üzemét építi fel a kormány támogatásával 7 milliárd forintból a Deufol Debrecenben, egyben ez lesz a német vállalat délkelet-európai regionális központja is. MTI/Bruzák Noémi

Szijjártó Péter közölte, hogy a kormány 1,4 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást biztosít a 120 új munkahelyet teremtő beruházáshoz.
    Kiemelte, hogy a fejlesztést komoly versenyben sikerült elnyernie Magyarországnak.
    Az élesedő világgazdasági versenyben fontos tényező, hogy a vállalatok hogyan tudják eljuttatni termékeiket a vásárlókhoz, a logisztika első lépése a csomagolás, a csomagolóipar szerepe egyre jelentősebb - fejtette ki a miniszter.
Forrás:MTI