Aktuális híreink

Üzleti Partnertalálkozó a 43. Celjei Vásáron Szlovéniában

Üzleti Partnertalálkozó a 43. Celjei Vásáron Szlovéniában

A 43. Celjei Nemzetközi Kézműipari Vásár idén szeptember 8-15. között kerül megrendezésre. A tavalyi évhez hasonlóan a Szlovén Kézműves és Kisvállalkozói Kamara (OZS) idén is megszervezi üzletember találkozóját a Celjei Vásár területén.

 

2010. szeptember 9. - Vezérmotívum: Megújuló Energiaforrások

 

A rendezvényen résztvevő vállalkozásoknak lehetőségük lesz üzleti partnereket találni nagyobb megrendelésekhez, termeléshez és értékesítéshez. A rendezvényre az Európai Unió és Délkelet Európa országaiból érkező vállalkozásokat várnak Szlovéniából, Ausztriából, Olaszországból, Magyarországról, Németországból, Horvátországból, Bosznia-Hercegovinából, Szerbiából és Macedóniából. A találkozó fő témája idén a megújuló energiaforrások lesz, amely terület a kisvállalkozások számára nagyon fontos kiugrási lehetőség lesz a közeli jövőben. A területen belül elsősorban fém-, műanyag-, fa-, építőipari és elektromos szakmákban tevékenykedő kis- és közepes vállalkozásokat várnak. Az OZS ezen az üzletember találkozón vállalja a résztvevők számára a szervezés költségeit (a megszervezés és lebonyolítás költségeit, a kiosztott mellékletek költségeit, a terembért, az ebéd és a belépők költségeit). A személyi költségeket (szállás és utazás költségei) a résztvevőknek maguknak kell fedezniük.

 

A jelentkezéshez, illetve további információért, lépjen kapcsolatba az IPOSZ Nemzetközi és Oktatási igazgatóságával az alábbi elérhetőségeken: tel:+36-1-354-3152, e-mail: bugar@iposz.hu. Jelentkezni az alábbi jelentkezési lap kitöltésével és visszaküldésével lehet:

 

jelentkezési_lap_Celje_partnerkereső_2010.doc