Aktuális híreink

V4 Nemzetközi Konferencia október 15-én

V4 Nemzetközi Konferencia október 15-én
Digitalizáció, Robotizáció és a Technológiai Modernizáció, mint az építőiparban működő KKV-k termelékenységének, hatékonyságának mozgatórugója
Az IPOSZ most már negyedik alkalommal elnyert egy projektet a Visegrádi Alapnál és ebben a most megvalósuló projektben a digitalizálással kapcsolatos jövőbeni kilátásokat vizsgálja, főleg az építőipar területén, és főleg a családi, mikro- és kisvállalkozások szempontjából.

A projekt keretében egy nemzetközi konferenciát szervezünk 2019. október 15-én Budapesten. Ezen a nemzetközi konferencián jelen lesznek az IPOSZ és a V4 partnerszervezetek vezetői, az Osztrák Gazdasági Kamara, az olasz bergamoi Confartigianato, a Német Kézműipari Központi Szövetség és az Európai Építőipari Kis- és Középvállalkozások Szövetségének vezető szakemberei. Valamennyiük részéről előadások fognak elhangzani, amelyek alapját a V4 országokban előzetesen végrehajtott mélyinterjúk szolgáltatják. A konferencia angol-magyar tolmácsolással történik, a konferencia részletes programja alább megtekinthető. A konferenciát követő napon délelőtt egy értékelő és vitafórumot fogunk tartani a konferencia előadóival és külső érdeklődőkkel, amelyre szintén szívesen látjuk Önöket.

Mindkét napon a részvétel regisztrációt követően ingyenes. Regisztrálni az alábbi jelentkezési lap visszaküldésével lehet.

A konferencia programja

Jelentkezési lap