Aktuális híreink

Vezetőváltás az Opel Magyarország élén és az Opel Southeast Europe (OSE) regionális menedzsmentjében

Vezetőváltás az Opel Magyarország élén és az Opel Southeast Europe (OSE) regionális menedzsmentjében
Több, mint hat év után személycsere történt az Opel Magyarország élén. Az eddigi igazgató, Koncz Gábor új regionális szintű kinevezést kapott az OSE szervezetében, mint Sales Operations Igazgató. Az egész régióra kiterjedő feladatkörében kiemelt szerep jut a haszonjármű értékesítés jelentős bővítésének, amelyet termék oldalról nagymértékben segít majd az új Opel Combo piaci bevezetése.
Az Opel Magyarország igazgatói feladatkörét Bakai Gergely veszi át, aki az elmúlt években az OSE regionális Marketing Igazgatója, korábban az Opel Magyarország Marketing Igazgatója volt. Az új igazgató legfontosabb feladata, hogy az Opel magyarországi piaci pozícióját megerősítse, a márka eladásait és piaci részesedését növelje.
Az Opel Magyarországot érintő szervezeti változás továbbá, hogy Tüttő László regionális munkaköréből visszatér a magyar szervezethez. Kiskereskedelmi Értékesítési Igazgatóként az Opel hazai kiskereskedelmi, KKV és haszongépjármű értékesítési tevékenységét fogja irányítani.
Károly Róbert a jövőben, mint Flotta Értékesítési Igazgató fogja irányítani az Opel kiemelt flotta partnereknek, lízingcégeknek és autókölcsönzőknek történő hazai értékesítését. Ez egy újonnan létrehozott pozíció azzal a céllal, hogy a piaci változásokhoz igazodva az Opel megerősítse pozícióit a kiemelt ügyfeleknél.