Ifjú Vállalkozók Klubja

TANULNI EGY ÉLETEN ÁT 3. rész – Az IPOSZ felnőttképzési filmsorozata a Duna Tv-n

Cukrászat-pékipar témakör
Az IPOSZ és a DUNA Televízió négyrészes, az egész életen át tartó tanulás népszerűsítését felvállaló műsorsorozatának e heti adása a cukrászat és a pékipar témakörét öleli fel.

Ismeretterjesztő műsorsorozatunk a felnőttképzés és az egész életen át tartó tanulás társadalmi jelentőségére hívja fel a figyelmet, valamint a minőségi képzések iránti igényt kívánja erősíteni.

A kisfilmsorozatban olyan vállalkozókat mutatunk be, akik valóban komolyan veszik a szakmájukat, naprakészen igyekeznek megfelelni a piac kihívásainak, lépést tartanak az alkalmazott technika fejlődésével és ehhez kapcsolódóan képzik magukat illetve alkalmazottaikat. A kerekasztal-beszélgetések pedig az IPOSZ KHT. szervezésében megvalósult felnőttképzési konferenciák eredményeit foglalják össze az érdeklődők számára.

„Tanulni egy életen át” címmel a követendő vállalkozói példákat bemutató kisfilmsorozat harmadik része 2008. április 23-án 14.15 perckor, míg a hozzá kapcsolódó kerekasztal-beszélgetés „Tanulni egy életen át – Gondolatok a felnőttképzésről” címmel 2008. április 25-én 14.15 perckor kerül adásba a Duna Televízió műsorán.

Felnőttképzési sorozatunkat kövesse figyelemmel Ön is!