Szakképzés

Rothschild Klári Ruhatervező Magániskola

2008. szeptember 1-én elindítjuk felnőttképzési programunkat.
Iskolánkról weblapunkról kérjük tájékozódjanak. Itt csak annyit szeretnénk leírni, hogy kicsi, de hagyományteremtő iskolánk az „Haute Couture” magyarországi iskolája.

Alapítóként azt szeretném elmondani, hogy Rothschild Klári tervezőszabászaként személyemben még van olyan szakmai tudás jelen az országban, ami egy új szakmai emelkedést hozhat a magyar ruhaiparban,
ami látensen létezik, asszonyaink agyában és kezében.

Az „Haute Couture”-t egyre többen ismerik a világban, ennek elismert magyarországi képviselője volt Rothschild Klári. Az iskolát, amit tiszteletből róla neveztem el az állam elismerte és támogatja.
Felnőttképzési programunk alkalmas arra, hogy szakembereink felzárkózzanak az „Haute Couture” szintre, a világszínvonal elérését célozzuk meg.

Érettségire épülő iskolánkba várjuk azokat a varrni tudó, rajzolni is szívesen tanuló asszonyokat, akik önálló szalont szeretnének nyitni, vagy a már meglévőt emelni a világ színvonalára, vagy csupán mint tervezők szeretnék további életüket ebben az irányban folytatni.

Végzettség, de főképp a magas szintű tudás az, amit felajánlunk. Esti, hétvégi programunkat az ország minden részéről látogatják a szakemberek, de szakmunkás bizonyítvány nélkül is jelentkezhet az amatőr varrónő.

Oravecz Gréti sk.
alapító

Dabatné Kurtán Tünde sk.
iskolavezető