Aktuális híreink

Targoncavezető OKJ-s képzést indít a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület

2020. augusztus 14. 06:45
Targoncavezető OKJ-s képzést indít a Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület
A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület (www.movip.hu). a felnőttképzésről szóló 2013. évi LXXVII. törvény alapján, az OKJ 32 582 02 sz. Építő- és anyagmozgató gép kezelője szakmacsoportban:

- TARGONCAVEZETŐ szakmairányban OKJ képzést indít.

A képzés kezdési időpontja: 2020. szeptember 05., (szombat) 11:00-óra.
A képzés helyszíne:: Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület Székháza, 9200. Mosonmagyaróvár, Szent Imre utca 3.
A jelentkezés előfeltétele: -    8.    o.    ált.    isk. bizonyítvány megléte,
- kötelező orvosi egészségügyi igazolás.
Az OKJ-s és hatósági szakmai vizsgát, továbbá a hozzá kapcsolódó elméleti és gyakorlati tanfolyam elvégzését Mosonmagyaróváron biztosítjuk, a kötelező orvosi vizsgálat díja 7.900.-Ft/fő.
A szakmai képzés (egy OKJ szakmai képzés, egy jogosítvány) bevezető ára: 79.900.-Ft.
További gépcsoport típusvizsgák, egyazon vizsgán: 9.900.-Ft/gépcsoport.
A tanfolyami árak minden költséget tartalmaznak. Nevezetesen a kihelyezett tanfolyam díját, a vizsgák díját, az OKJ bizonyítványokat, gépkezelői jogosítványokat és azok kiállítási költségét, illetve a tananyagot. Az összegek tárgyi adómentesek az áfa törvény 85.§-a alapján.
Testületünk rugalmasan, a megrendelőink igényeihez maximálisan igazodva szervezi a tanfolyamokat és a vizsgákat. A tanfolyami időket (alapesetben 60 tanóra, 6 nap) szakmairányonként) törvényesen csökkenteni tudjuk előzetes tudásbeszámítással. Az előzetes tudásbeszámítással törvényesen lerövidíthető az elméleti cs gyakorlati órák száma, a legkisebb mértékben 8, illetve 12 tanórára, mely akár egy nap alatt elvégezhető.
Az OKJ és Hatósági vizsga közvetlenül egymás után kerül lebonyolításra, időtartama kb. 4-6 óra. Az oktatásra és vizsgára alkalmas termet, helyszínt biztosítjuk, melyben a tanfolyamot és a szóbeli vizsgát meg lehet tartani, továbbá az oktatásra és vizsgára alkalmas, karbantartott és üzembiztos vizsgagépeket is biztosítjuk.