Ifjú Vállalkozók Klubja

Az IPOSZ felnőttképzési filmsorozata a Duna Televízióban

Autóipar-fémipar témakör
Az IPOSZ – együttműködésben a DUNA Televízióval – „Tanulni egy életen át” címmel felnőttképzési filmsorozatot indít!

Az IPOSZ és a DUNA Televízió egy négyrészes kisfilm- és kerekasztalsorozat keretében négy szakmacsoportot részletesen bemutató, az egész életen át tartó tanulás népszerűsítését felvállaló műsorsorozatot készített, mely 2008. április 9-től egy hónapon keresztül kerül adásba.

Ismeretterjesztő műsorsorozatunk a felnőttképzés és az egész életen át tartó tanulás társadalmi jelentőségére hívja fel a figyelmet, valamint a minőségi képzések iránti igényt kívánja erősíteni.

A kisfilmsorozatban olyan vállalkozókat mutatunk be, akik valóban komolyan veszik a szakmájukat, naprakészen igyekeznek megfelelni a piac kihívásainak, lépést tartanak az alkalmazott technika fejlődésével és ehhez kapcsolódóan képzik magukat illetve alkalmazottaikat. A kerekasztal-beszélgetések pedig az IPOSZ KHT. szervezésében megvalósult felnőttképzési konferenciák eredményeit foglalják össze az érdeklődők számára.

A műsor elsősorban azon szakmákkal foglalkozik, amelyekben az Ipartestületek Országos Szövetsége vizsgabizottságitag-delegálási joggal is rendelkezik. Minden rész más-más szakmacsoport felnőttképzési lehetőségeit mutatja be – az első adás az autóipar-fémipar témakörét öleli fel.
A program megvalósulását az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány a Munkaerőpiaci Alapból támogatja.

„Tanulni egy életen át” címmel a követendő vállalkozói példákat bemutató kisfilmsorozat első része 2008. április 9-én 14.45 perckor, míg a hozzá kapcsolódó kerekasztal-beszélgetés „Tanulni egy életen át – Gondolatok a felnőttképzésről” címmel 2008. április 11-én 14.15 perckor kerül adásba a Duna Televízió műsorán.

Felnőttképzési sorozatunkat kövesse figyelemmel Ön is!