Szakképzés

Felnőttképzés a Civil Rádióban!

A műsorsorozat 2007. szeptember 19-én indul.
Amit a felnőttképzésről és a munka világáról tudni érdemes…

Új műsorsorozat szeptembertől a Civil Rádióban

A Civil Rádió szeptemberben átfogó programot indít útjára, amelyben a munka világát és a hozzá kapcsolódó felnőttoktatási lehetőségeket, formákat kívánjuk bemutatni, megismertetni.

A minden szerdán - 17-18 óra között - jelentkező magazinműsorainkban, szakértő vendégeink segítségével bemutatjuk a magyarországi képzések világát, a munkaerőpiac alakulását és elvárásait – felhívjuk a figyelmet a legújabb munkaügyi és képzési programokra, támogatásokra és pályázatokra.

Portréműsorainkban olyan emberek szólalnak meg, akik élete példázza – sikereik, jelenlegi életük, kiegyensúlyozottságuk a tanulásnak, a folyamatos szakmai fejlődésnek köszönhető, valamint annak, hogy képesek voltak olyasmit csinálni, amit általában csak a gyermekkorhoz, fiatalkorhoz kötünk: tanulni.

Műsorainkkal leginkább azoknak kívánunk segíteni, akik nehezen találják helyüket változó világunkban, és nem tudják, hova forduljanak, kit keressenek, hol és merre induljanak el – hogy előbbre jussanak a munka világában, vagy egyszerűen újra dolgozhassanak.


A műsorsorozat szeptember 19-én indul, 17 órakor a Civil Rádióban FM 98.


(Programot az Országos Foglalkoztatási Közalapítvány támogatja)