Aktuális híreink

Átadták a Jónak lenni jó kampány adományházát

Átadták a Jónak lenni jó kampány adományházát
Átadták kedden a Jónak lenni jó kampány adományházát; a 160 négyzetméteres épületet a közmédia Jónak lenni jó kampányára ajánlotta fel egy vállalkozó. Egy erdélyi származású fiatal házaspár négy gyermekével kapott új otthont - hangzott el az M5 kulturális csatorna keddi esti híradójában.
A kiváló minőségű, energiatakarékos, kulcsrakész ház alapköveit júniusban tették le és pár hónap leforgása alatt készítették el példátlan összefogással - mondta el Dienstmann Tamás, az adomány felajánlója a műsorban. Mint elhangzott, 2018-at a Családok évének nyilvánította a magyar kormány, ezért döntött úgy Dienstmann Tamás, hogy egy  többgyermekes nagycsalád részére otthont ajánl fel.
    "Én úgy gondoltam, hogy mivel az építőipar fellendült és a jó isten ad, akkor osztozkodjunk" - fogalmazott a vállalkozó, aki arról is beszélt, hogy döntését spontán, minden üzleti megfontolás nélkül hozta meg.
    A négy hálószobás, kertes ház értéke meghaladja a 40 millió forintot. Építését a család végig nyomon követhette, így az ő igényeiknek és ízlésüknek megfelelő új otthonba költözhetnek.
    A házat átvevő Tódor Gyöngyi a műsorban csodák sorozatának nevezte az adományt, szerinte "nagyon-nagyon hosszú idő, talán egy élet kell", hogy fel tudják dolgozni azt, ami velük történt.
Forrás:MTI