Aktuális híreink

A KÖVET Egyesület 2022. december 7-én, 9-17 óra között ESG konferenciát tart a MagNet Közösségi Házban

2022. November 17. 07:31
A KÖVET Egyesület 2022. december 7-én, 9-17 óra között ESG konferenciát tart a MagNet Közösségi Házban
Az IPOSZ egyik fontos partnere, a KÖVET Egyesület, amely már több projektben is tartott tájékoztatókat, előadásokat a fenntartható gazdaság érdekében a követendő vállalati magatartás formákról és lehetőségekről.
Most a KÖVET Egyesület 2022. december 7-én, szerdán 9-17 óra között egy úgynevezett ESG konferenciát tart, amelyen pont a fenntarthatóság kérdése kerül a középpontba. A konferencia neve az ESG, az egy rövidítés, amely három angol szónak a kezdőbetűje, ez a három szó a Környezet (Environment) Társadalmi felelősség (Social) és a Vállalatvezetés (Governance) betűszavakból ered. Az ESG általában meghatározza az ilyen irányú vállalati befektetések szempontrendszerét. 
Ez az egész napos konferencia ezt a kérdéskört fogja vizsgálni a jelenlegi új kihívások, társadalmi és gazdasági fejlődések szempontjából.  Főleg azokat a vállalkozásokat érintik ezek a témakörök, akik üzletet látnak a fenntarthatósággal kapcsolatos iparágakban. 
A rendezvényről bővebb információt az alábbi linkeken lehet elérni:KÖVET honlap: 27. KÖVET Konferencia – ESG – megmenti a világot? – KÖVET Egyesület a Fenntartható Gazdaságért (kovet.hu)
 
Tekintettel arra, hogy a konferencia olyan témakörrel foglalkozik, amely a következő 7 év gazdaság- és támogatáspolitikájának kiemelt területe mind Magyarországon, mind Európában, ezért ajánljuk tagvállalkozásaink és minden magyar vállalkozás figyelmébe.