Partnereink

A Reálszisztéma Értékpapír-forgalmazó és Befektető Zrt. szolgáltatásai

A Reálszisztéma Értékpapír-forgalmazó és Befektető Zrt. szolgáltatásai

Tisztelt ipartestületi tag, tisztelt vállalkozó!

 

Ezúton ajánljuk figyelmébe a Reálszisztéma Értékpapír-forgalmazó és Befektető Zrt. által kínált szolgáltatásokat, befektetési lehetőségeket.  Társaságunknál elegáns, kényelmes irodában tudja pénzügyeit intézni.

 

Rövid távon bankbetét helyett a Magyar Állam által kibocsátott Diszkont Kincstárjegyet javasoljuk vételre. Jelenleg ez a legbiztonságosabb megtakarítási lehetőség; valamint a normál lekötött betétnél magasabb hozammal vásárolható.

·         Bármikor váltható és visszaváltható

·         Alacsony összeg is befektethető

·         Akár pár napos befektetéssel is kamatot realizálhat

 

 

Cégünk a diszkont kincstárjegyek vételét és eladását díjmentesen végzi, tehát az ügyfelek részéről az értékpapír  vételi megbízása és a visszaváltás teljesen ingyenes. A diszkont kincstárjegy vétele diszkont áron történik ami alacsonyabb mint a névérték. Lejáratkor az ügyfél az egy jegyre jutó névértéket kapja vissza. A diszkont ár és a névérték közötti különbség a kamat mértékét jelenti.

 

Vállalati ügyfeleinknél a készpénzes tranzakciók száma  alacsony mivel a pénzmozgás inkább utalással történik. Természetesen a készpénz be- és kifizetésére, valamint egyéb pénzforgalmi ügyletek lebonyolítására is lehetőséget biztosítunk cégünk pénztárában.

 

Pénzforgalmi díjak:

  

Készpénz felvétel: HUF              0,3% min. 150 Ft.

                              EUR, USD    0,3% min.  650 Ft.

 

 Utalási díj:           HUF             0,06%min. 150 Ft. max. 10.000 Ft

                             EUR,USD     0,06%min. 15 EUR

 

Középtávon, valamint hosszú távon a Magyar Állam által kibocsátott
Magyar Államkötvényt javasoljuk vételre.

A jelenleg elérhető magas hozamszint a futamidő végéig megmarad, tehát akár 5-15 évre biztosíthat magának 7 % feletti kamatot, függetlenül attól, hogy a banki kamatok közben jelentősen csökkenhetnek.

További részletek

 

Amennyiben a biztos, államilag garantált befektetéseknél magasabb nyereséget szeretne elérni, a Budapesti Értéktőzsdén forgalmazott legjobb minőségű részvényekbe való befektetést javasoljuk.

A legnagyobb forgalmú részvények közül az OTP, MOL, Magyar Telekom és a Richter is nyereségesen működő vállalat, hosszú távon az inflációt meghaladó növekedésük prognosztizálható, amely a részvényeseknek árfolyam emelkedés realizálását teszi lehetővé.

A hazai befektetési formáknál jóval bővebb lehetőséget rejtenek a külföldi részvénypiacok, 25 nemzetközi tőzsdén szerezhet részesedést a világ legnagyobb társaságaiból.

További részletek…

 

Amennyiben szeretne a piacinál magasabb hozamot elérni, de úgy érzi nincs ideje és elég tapasztalata ehhez, a Reálszisztéma által kezelt

Reálszisztéma Nyíltvégű Ingatlanbefektetési alapot, valamint a Reálszisztéma-Marco Polo Származtatott Abszolút Hozam Alapot ajánljuk figyelmébe. Ezek a megtakarítások

·         Alacsony összeggel is elérhető befektetéseket jelentenek

·         Tapasztalt portfólió menedzser által kezelt alapokban realizálódnak, továbbá

·         Részesülhet az ingatlanok, illetve az arany, olaj várható árfolyam emelkedéséből.

További részletek...

 

Amennyiben kérdése van, akár számlanyitással, akár a fent leírtakkal kapcsolatban, kérem, az alábbi telefonszámon hívjon, vagy levélben keressen meg.

 

Telefon:   (061) 483-30-41; Mobil: 0630-688-1141

e-mail:     ajanos@realszisztema.hu

 

Üdvözlettel:

 

                              Ádám János

                              Kereskedési igazgató

                              Reálszisztéma Értékpapír-forgalmazó és Befektető Zrt.