Aktuális híreink

Bárkinek be lehet kapcsolódni az IPOSZ által szervezett online workshopba

2023. April 19. 15:18
Bárkinek be lehet kapcsolódni az IPOSZ által szervezett online workshopba
Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) VÁLLALKOZÁSOK A DIGITÁLIS TÉRBEN címmel indította el 20 alkalmas online előadássorozatát, amely a KKV-kat érintő digitális lehetőségekről nyújt segítséget.

Az ipari szektor fontos szerepet játszik a gazdaság fejlődésében, és az üzleti élet digitalizációja is elkerülhetetlen a sikeres működéshez. Az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) által szervezett online workshopok sorozata lehetőséget ad az érdeklődő vállalkozásoknak, hogy megismerjék az ingyenesen használható digitális platformokat, hogyan használhatják ezeket hatékonyan a vállalkozásuk növelése érdekében.

Az április 20-án, csütörtökön 09:00 órakor kezdődő online workshop témája az E-mail marketing és hírlevélküldő rendszerek lesz. Az előadás során bemutatják, hogyan lehet hatékonyan és eredményesen kommunikálni az ügyfelekkel, partnerekkel és érdeklődőkkel e-mailen keresztül. Az előadást követően a résztvevőknek lehetősége lesz kérdéseket feltenni az előadónak és azokat közvetlenül átbeszélni vele.

Az IPOSZ online workshop sorozata már februárban elindult, és az elmúlt hónapokban számos hasznos témát dolgoztak fel. Az ingyenesen használható platformok bemutatása mellett olyan témákat is érintettek, mint a weboldalak működése, az ügyfélszerzés a neten, az ügyfélkapcsolat kezelő rendszerek és a fizetős Google kereső hirdetés kampányok működése.

Az online workshopokat a Zoom programrendszerben tartják, és bárki számára nyitottak, aki érdeklődik a digitális terület iránt. Az IPOSZ célja, hogy segítséget nyújtson a vállalkozásoknak az online jelenlétük fejlesztésében és a digitalizáció folyamatában való haladásban.

Jelentkezni az április 20-i workshopra legkésőbb az előadás napján (minden csütörtökön) 08:00-ig az alábbi linken

https://bit.ly/iposz-20-jelentkezes lehet, de a korábbi workshopok anyagai is elérhetőek. Az IPOSZ online workshopjai biztosítják a vállalkozások számára a szükséges tudást és eszközöket ahhoz, hogy hatékonyan használják a digitális teret, és növeljék üzleti sikereiket.