Aktuális híreink

Digitalizálás és technológiai innováció szerepe a komplett tervezéstől az ajánlattételig

2022. June 17. 11:20
Digitalizálás és technológiai innováció szerepe a komplett tervezéstől az ajánlattételig
A Veszprém megyei mikro- és kisvállalkozások digitális ismereteit bővíti a pályázati forrásból megvalósult Digitalizálás és technológiai innováció szerepe a komplett tervezéstől az ajánlattételig (GINOP-5.3.5-18-2019-00155) című projekt.
Befejeződött május 31-én az Ipartestületek Országos Szövetsége és az Ajka-Devecser És Térsége Ipartestület konzorciumi partnerségében lezajlott ismeretterjesztő program.

Németh László, az Ajka-Devecser És Térsége Ipartestületének elnöke, az IPOSZ elnöke, a Méz Rádió - Veszprém megkeresésekor elmondta, két képzést és hat workshopot szerveztek az építőipar területén működő szereplők számára a legfontosabb ismeretek és tapasztalatok átadására elsősorban annak érdekében, hogy javuljon a szolgáltatások, a beszállítói és alvállalkozói tevékenységek digitalizáltsági foka, növelve a versenyképességet. Németh László leszögezte, a magas színvonalú szakmai felkészültséghez már hozzátartoznak azok az informatikai ismeretek is, amelyek nélkül nehéz megfelelni a kor követelményeinek, legyen az a szféra bármelyik képviselője.
Az interjú hanganyaga a Méz Rádió - Veszprém engedélyével az IPOSZ Facebook közösségi oldalán hallgatható vissza: 
https://www.facebook.com/iposzfacebook