Aktuális híreink

Díjmentes szakmai tájékoztatót szervez az IPOSZ!

2022. August 11. 19:50
Az Ipartestületek Országos Szövetsége díjmentes online szakmai tájékoztatót szervez, ahol a NAV kijelölt szakértője – tekintettel a NAV és az IPOSZ közötti együttműködésre – vállalkozott arra, hogy közérthetően, példákon keresztül bemutatja a jelenlegi helyzetet és a lehetséges adózási alternatívákat.

A szakmai tájékoztatóra 2022. augusztus 16-án (kedden) 10.00 – 12.30 óra között kerül sor online élő videokonferencia keretében,
melyre tisztelettel meghívjuk az ipartestületek elnökeit, ügyvezetőit, a vállalkozókat, és a könyvelő szakembereket.

A rendezvényen dr. Kecsmárik Viktor, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Irányítás Ügyfélkapcsolati és Tájékoztatási Főosztály Pest Megyei Tájékoztatási Osztályának vezetője tart előadást a kisadózókról szóló törvény módosításáról, annak gyakorlati végrehajtását illető rendeletről, a vállalkozókat érintő konkrét teendőkről, feladatokról és más adózási lehetőségekről.
A részvétel ingyenes, csak regisztrációhoz kötött.
A kapcsolódási link kiküldéséhez a részvételi szándékot legkésőbb augusztus 14-ig lehet jelezni a farkas@iposz.hu  e-mail-címen, név és e-mail cím megadásával, vagy a 30/924-7668-as telefonszámon Farkas Tünde szervezési irodavezetőnél.
Az online rendezvényhez való csatlakozáshoz szükséges linket Szövetségünk 2022. augusztus 15-én küldi majd el a jelentkezőknek a megadott e-mail címre.
A kérdéseikre választ kapnak a NAV szakértő előadótól annak érdekében, hogy a lehető legjobb döntést tudják meghozni ebben a nehéz helyzetben. Amennyiben már most tudják, hogy milyen kérdést szeretnének feltenni az előadónak, kérjük, azt sürgősen küldjék el a farkas@iposz.hu e-mail címre, hogy azt továbbítani tudjuk az előadónak, így fel tud készülni a válaszadásra.
Rendezvényünkre várjuk a vállalkozókat és a könyvelőket!