Aktuális híreink

Elindult a TikTok-hirdetés Magyarországon

2020. December 22. 07:45
Elindult a TikTok-hirdetés Magyarországon
Elindult a TikTok-hirdetés Magyarországon, a vállalkozások egyelőre ügynökségeken keresztül tudnak hirdetéseket indítani a főként fiatalokból álló felhasználóknak - közölte az MTI-vel hétfőn a Growww Digital, az egyik első ügynökség, amelyen keresztül Magyarországon, valamint a kelet- és közép-európai régió további országaiban lehet hirdetni.

Közleményük szerint több mint 700 millió felhasználójával a TikTok a világ egyik legnagyobb és leggyorsabban fejlődő platformja, amely a 25-35 év közötti korcsoportban terjed a legjobban, ők teszik ki az új felhasználók zömét.
    Ismertették: más közösségi oldalaktól eltérően a TikTok egy felfedezőplatform, amelyen nem a barátokat kell követni, hanem új és új dolgok láthatók nap mint nap. Különlegessége, hogy zene és kreativitás társításából álló tartalmával kreativitásra és örömszerzésre ösztönzi a felhasználókat. A TikTok változatos hirdetési megoldásai legeredményesebben országos márkaépítési célok támogatására alkalmasak, mivel földrajzilag még nem lehet precízen célozni.
    A TikTok együttműködéssel a Growww Digital tovább szélesíti márkakommunikációs tevékenységeit, immár Facebook, Instagram, YouTube és LinkedIn mellett a TikTok is szerepel a hirdetési lehetőségek között.
    A TikTok üzleti alkalmazása októberben indult el világszerte. Közép- és Kelet-Európában Lengyelország, Csehország és Románia mellett csak Magyarországon érhető el a vállalkozásoknak - tájékoztatott Magda Wynne, a TikTok közép- és kelet-európai vezetője és Mezei Alexandra, a TikTok hazai partnere, a Growww Digital közösségimédia- és márkakommunikációs vezetője.
Forrás:MTI