Aktuális híreink

FLIGBY, Online szimulációk a vállalkozói ismeretek oktatásában

2023. March 12. 06:42
FLIGBY, Online szimulációk a vállalkozói ismeretek oktatásában

A program fejlesztői az IPOSZ szervezésében megvalósuló március 21-i online workshopon bemutatják, hogy miért és miként használják a FLIGBY-t kis és nagyvállalati környezetben.

A WBL projekt keretében nemrég egy olyan különleges fejlesztés került elénk, amely a digitalizálásnak teljesen új lehetőségeit tárja fel, ahol a szimuláció segítségével egy vállalkozás mindennapi működésébe léphetünk be virtuálisan, ámde cselekvő szereplőként.
 
Talán kevesen tudják, de a magyarok az üzleti szimuláció fejlesztés élvonalába tartoznak a világon. A budapesti és los angelesi székhelyű ALEAS szimulációs műhely munkáját 2012 óta jelentős nemzetközi díjakkal ismerték el, köztük az International Serious Gaming Awards aranyérmével.
A program fejlesztői az IPOSZ szervezésében megvalósuló március 21-i online workshopon bemutatják, hogy miért és miként használják a FLIGBY-t kis és nagyvállalati környezetben, sőt még az amerikai Navy SEAL tagok felkészítése során is, és megmutatják, milyen előnyök és eredmények realizálhatók a tapasztalat-alapú virtuális tanulási környezetben.
 
Online szimulációk a szak- és felnőttképzésben, a vállalkozói ismeretek oktatásában
A workshopot március 21-én tartjuk meg 17 órai kezdéssel, mintegy 1,5 óra időtartamban.  
A workshop során a résztvevők konkrét példákon keresztül nyernek betekintést a sikeres vállalkozás felépítéséhez/működtetéséhez szükséges készségek szimuláció-alapú fejlesztésébe. 
Aligha elkerülhető, hogy az innovatív online képzés/fejlesztési megoldások megjelenjenek a szak és felnőttképzésben. Az internet az életünk valamennyi szegmense mellett a tanulás gyakorlatát is gyökeresen átalakítja. Nagy kérdés, hogy mindez milyen előnyöket biztosíthat olyan komplex kompetenciák fejlesztésében, mint a problémamegoldás, kommunikáció, érdekérvényesítés vagy a vállalatvezetés.
 
A március 21-én 17 órakor kezdődő online workshopra az alábbi  regisztrációs lapon  tudnak jelentkezni.
 
A workshop vezetőjéről bővebben itt: https://www.digitalhungary.hu/ki-kicsoda/Vecsey-Zsadany/3871/
 
A FLIGBY-ről bővebben itt: https://fligbymagyarul.blog.hu/
 
Kérjük kísérje figyelemmel a WBL projektről készülő híradásainkat. Amennyiben a témával kapcsolatban kérdése van, írjon a rettich@iposz.hu címre.