Aktuális híreink

IPOSZ regionális fórum Bátaszéken: Németh László kiemelte a kis- és középvállalkozások támogatásának fontosságát

2023. April 23. 15:09
IPOSZ regionális fórum Bátaszéken: Németh László kiemelte a kis- és középvállalkozások támogatásának fontosságát
Az IPOSZ évente több regionális fórumot szervez azért, hogy a tagok számára lehetőséget biztosítson az információcserére, a tapasztalatok megosztására és az együttműködésre.

A Bátaszéken megrendezett regionális fórum az IPOSZ XLI közgyűlésének előkészítő eseménye. Az eseményen Németh László, az IPOSZ elnöke beszédében kiemelte az IPOSZ szerepét a kis- és középvállalkozások támogatásában, valamint azok szakmai képviseletében és érdekképviseletében. Palkó Tamás, a Szekszárd és Környéke Általános Ipartestület elnöke pedig az IPOSZ által biztosított lehetőségekről és az együttműködés fontosságáról beszélt.
Az eseményen szó esett az IPOSZ tevékenységéről, a tagok által megfogalmazott aktuális kérdésekről, valamint azokról a kihívásokról, amelyekkel a kis- és középvállalkozásoknak szembe kell nézniük a jelenlegi gazdasági helyzetben. Az esemény lehetőséget biztosított a résztvevők számára, hogy megosszák egymással tapasztalataikat, javaslataikat, illetve hogy közösen keressék a megoldásokat a felmerülő problémákra.
Az IPOSZ szervezete évente számos fontos eseményt tart, amelyek a tagokat szolgálják és segítik őket a gazdasági környezet változásainak kezelésében. Az IPOSZ célja, hogy folyamatosan fejlessze tevékenységét, és hatékonyabban tudja képviselni a kis- és középvállalkozások érdekeit, illetve segítse a tagokat az új kihívásokkal szembeni alkalmazkodásban és versenyképességük növelésében.