Aktuális híreink

Ismét iparos „Retro Véradás” -t szerveztek az iparosok

2022. október 23. 07:35
Ismét iparos „Retro Véradás” -t szerveztek az iparosok
A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület az Országos Vérellátó Szolgálattal és a Magyar Vöröskereszttel közösen szervezte meg, az idei második „retro véradást” Mosonmagyaróváron az Ipartestületi Székházban, 2022. október 21-én.
A sikeres véradás, 55 fő véradó részvételével került megrendezésére.
A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület nevében, ezúttal is köszönetünket fejezzük ki azért az önzetlen és áldozatkész hozzá állásért, miszerint az ipartestületünk által szervezett újabb véradáson, a Tisztelt Véradók karjukat nyújtották az országos vérkészlet gyarapításáért.
Külön megköszönjük azon élelmiszer és ital termékek adományozását, amellyel Ön, valamint az Ön által működtetett vállalkozás is hozzájárult az Iparos Székházban (Mosonmagyaróvár, Szent Imre utca 3.) 2022. október 21-én, a „Iparos Retro Véradás” sikeres megrendezéséhez.
A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. által, 2020. márciusban indított, civil szervezetek számára szóló, országos véradási kampányhoz ipartestületünk, a vezetőségünk döntése értelmében csatlakozott. Ipartestületünk civil szervezetként, elsősorban az országos vérkészlet gyarapításához kívánt és kíván a jövőben is hozzájárulni, a hivatalos szakmai szervezeteken keresztül.
Az „Iparos Retro Véradás” -t támogatta a Darnó-Hús Húsüzeme –Kovács Nándor pattanós virslivel, a Family-Friss Kft. – Fenes Gábor italokkal, Lajta Pékség – Kárpáti Zoltán zsemlével, Dobos Gyula iparos tagunk pálinkával és Szarka György a Sza-Sze Hús Kft. tulajdonosa, húsipari termékkel.
A véradókat retro módon vendégül látó kiválóság ismételten, Domonkos Vince iparos tagtársunk volt.
A Mosonmagyaróvár és Vidéke Ipartestület tagjai és támogatói tisztes munkájukkal, a hagyományos iparos - összefogás erejével, és az önzetlen emberi hozzáállásukkal, ismét bizonyították - jó példát szolgáltattak, hazánk, városunk és a környék társadalma - lakossága számára.