Aktuális híreink

Látogatás a makói ipartestületnél: Egyeztetés az iparosság jelenéről és jövőjéről

2023. June 05. 13:26
Látogatás a makói ipartestületnél: Egyeztetés az iparosság jelenéről és jövőjéről

Makó városában jelentős találkozóra került sor a polgármesteri hivatalban, ahol az ipartestület jelenéről, jövőjéről és a makói iparosság helyzetéről folytattak egyeztetést. Az eseményen részt vett Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetsége (IPOSZ) elnöke, valamint Juhos János, az IPOSZ alelnöke. A helyi vezetők közül jelen volt Farkas Éva Erzsébet, Makó polgármestere, Igazné Kockás Jutka, a makói ipartestület felügyelőbizottságának elnöke, valamint Dr. Hadikné Varga Mária, a makói ipartestület elnöke és Dr. Hadik György, a Makói ipartestület gazdasági vezetője, elnöki tanácsadó.

Az egyeztetés során számos fontos téma került megvitatásra. A résztvevők kiemelkedő figyelmet fordítottak a városban működő ipari szektor helyzetére, a jelenlegi kihívásokra és a jövőben rejlő lehetőségekre. Az ipartestület tagjai és a városvezetés elkötelezetten dolgoztak azon, hogy továbbra is támogassák és fejlesszék a makói iparosságot, hozzájárulva ezzel a város gazdasági fejlődéséhez.

A makói ipartestület és a városvezetés elkötelezett abban, hogy összefogjanak és a legjobb feltételeket teremtsék a helyi iparosság számára. Céljuk, hogy a város gazdasága továbbra is erősödjön és prosperáljon, miközben a makói iparosság versenyképes marad a változó gazdasági környezetben.

Az egyeztetés eredményeként további lépések kerülnek kidolgozásra a makói iparosság támogatására és fejlesztésére, azon dolgozva, hogy a város gazdasági jövője még fényesebb legyen. A makói iparosság és a városvezetés partnerségben folytatja munkáját az ipar területén, erősítve ezzel Makó pozícióját a régió gazdasági központjaként.