Aktuális híreink

Szépségipari bajnokság az IPOSZ támogatásával

Szépségipari bajnokság az IPOSZ támogatásával
December 4-én került sor HUNGARIAN OPEN EUROPE CUP 2016 nyílt szépségipari bajnokságra, melyen 13 ország szépségipari szakembere mérte össze tudását. Németh László, az IPOSZ elnöke elmondta, külön öröm számára, hogy a verseny az IPOSZ jelenlétével és támogatásával valósulhat meg.
25 évvel ezelőtt a Magyar Országos Szakmai Ipartestület kezdeményezéseként rendezték meg először a versenyt. Németh László, az Ipartestületek Országos Szövetségének elnöke elmondta, hogy idén már 13 ország részvételével zajlott a bajnokság, így már szinte Európa bajnokságnak is nevezhető. Külön kiemelte a visegrádi négyek részvételét, mivel az IPOSZ igen komoly szakmai kapcsolatot folytat velük az utóbbi időben. 


             "Büszke vagyok arra, hogy az európai szakmai élvonalhoz tartozó szakembereket tüntetünk ki"Hangsúlyozta, hogy a szinte Európa bajnokság megmutatja, hogy a hazai szépségipari szakemberek az európai színvonalhoz tartoznak, ezért külön öröm, hogy az IPOSZ támogathatja a versenyt. "Az IPOSZ mindig is azt tartotta, hogy a szolgáltatások a nemzetgazdaságnak fontos része, hiszen a GDP-nek egy jó részét a szolgáltatásból hozzuk be; és az IPOSZ a mikrovállalkozásokat képviseli elsősorban."


szepseg-bajnoksag
                            HUNGARIAN OPEN EUROPE CUP 2016 nyílt szépségipari bajnokság


Kifejtette, hogy az ország fürdői vonzzák a külföldi turistákat, amiben a szépségipar is megjelenik, hiszen "a hölgyek, akik ellátogatnak hozzánk nem csak gyógyulni kívánnak, hanem szépek is akarnak lenni" - fogalmazott. Reményét fejezte ki, hogy a verseny szakmai díjának híre előbb-utóbb még ismertebb lesz, így még többen fognak jelentkezni a megmérettetésre. /T.D.